Laden Evenementen

« Alle Evenementen

15u00-22u00: veganistische kookworkshop Mudita Yoga & More, met gastkok Karo Tak

8 december @ 15:00 - 22:00

Speciaal voor de yoga studenten van Mudita én voor wie verder aan wil sluiten, organiseert Mudita Yoga & More een veganistische kookworkshop met met gastkok Karo Tak die de afgelopen zes jaar een Vegan Cafe heeft gehad in Lissabon.

Over :
Je kunt bij Mudita terecht voor Jivamukti Yoga, Yin Yoga, Pilates, Jeugdlessen, massages en individuele begeleidingen. We organiseren regelmatig workshops, lezingen en Kirtan-avonden.
Mudita, het gevoel van blijdschap dat je ervaart als het een ander goed gaat; waar vreugde en compassie samen komen.
Een woord uit de oude teksten in het Sanskriet, met een prachtige betekenis. Mudita is ook een practice, iets waar de een in zijn leven aan mag werken en wat voor de ander meer vanzelf gaat. Binnen de Bhakti Yoga staat Mudita ook voor toewijding; toegewijd zijn aan de ander, je kunnen verheugen in het geluk van die ander. Geluk is besmettelijk, geluk vermenigvuldigt zich…
Soms komen er mensen voorbij – dichtbij of veraf – die je dingen ziet doen waar je blij van wordt. Denk aan al die bijzondere mensen die een ander (mens of dier) liefdevol bijstaan in moeilijke tijden. Door een luisterend oor, een helpende hand of door het bieden van een veilige haven. Door kennis, ervaring en toewijding in te zetten voor de ontwikkeling en het geluk van die ander.
Dit is wat Mudita – Yoga & More uitdraagt. We bieden graag een warm huis aan iedereen, voor groei en creatie.

Mudita en KookSchoolKunsten, waar co-creatie kook-creatie wordt!