Laden Evenementen

« Alle Evenementen

12u00-20u00: Besloten bijeenkomst Projectkoor WIU

21 september @ 12:00 - 21:00

(bron: http://www.projectkoor-wiu.nl/)

Projectkoor Werk In Uitvoering

Projectkoor ‘Werk in uitvoering’ is een bijzonder en uniek Tongelres initiatief om mensen bij elkaar te brengen die een passie hebben voor zingen. We formeren een koor voor een project met mensen, jong en oud, die het leuk vinden om samen met elkaar te zingen. De projecten worden afgesloten met één of meerdere uitvoeringen voor publiek.

We hebben inmiddels twee grote muziektheaterproducties gedaan. In 2016 speelden we de show ‘BESLIST.’ en in oktober 2018 stonden we met ‘De laatste dans’ met 7 uitverkochte voorstellingen in PandP. In deze shows beperken we ons niet tot zingen, maar wordt er ook geacteerd en bewogen.

Je wordt geen lid van het koor, maar onderdeel van een project. Een project heeft een thema en duurt meestal 20 weken met wekelijkse repetities. Einddoel van het project is één of meerdere uitvoeringen. Na afsluiting van een project bepaal je zelf of je wel of niet mee wilt doen aan het volgende project. En weet je wat zo leuk is? Om mee te zingen in een koor hoef je helemaal geen zangtalent te hebben! Als je het maar leuk vindt om te zingen, daar gaat het om!

Kosten?

Wij zijn niet uit op winst. De kosten van het koor zitten voornamelijk in de huur van de repetitieruimte en de aanschaf van muziek. Voor het uitvoeren van het project, zoeken we sponsors en vragen we subsidie aan. Hiermee blijven de kosten voor de leden beperkt. Per project stellen we de contributie vast.

Aanmelden?

Je mag altijd komen kijken tijdens een repetitie. Of je mee kan doen hangt af van het aantal aanmeldingen. Dus is het handig om vooraf even een mail te sturen of te bellen. Overigens hanteren we altijd een proefperiode van 3 repetities. Zo kunnen we van beide kanten bekijken of het goed bevalt.

Projectkoor WIU en KookSchoolKunsten, waar co-creatie kook-creatie wordt!

Gegevens

Datum:
21 september
Tijd:
12:00 - 21:00
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

KookSchoolKunsten
hallenweg 9
eindhoven, Nederland

Organisatoren

KookschoolKunsten
Projectkoor WIU