Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

18u00, Als het over koken gaat

29 augustus @ 18:00 - 22:00

Al tien jaar verzorg ik kookworkshops. Voor vriendenclubs, families maar ook voor bedrijven waar collega’s met elkaar willen koken. Het kan gaan om een gezellige avond onder elkaar, maar ook om het leren van bepaalde technieken of het bereiden van meer complexe recepten. Of het nu gaat om een vrijgezellenavond, een reünie, een bedrijfsuitje of motivatiebijeenkomst: koken is altijd leuk! En wat er gekookt wordt, stem ik altijd vooraf met u af. Ongeacht het kookniveau van de gasten, is wat er wordt bereid altijd verrassend. Zodat de recepten die iedereen meekrijgt, vaak snel als fraaie gerechten op de eigen eettafel verschijnen.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het ontwikkelen, bereiden en stylen van gerechten voor culinaire fotografie. Want net als u, vind ik de presentatie van gerechten in kookbladen en kookboeken voor een belangrijk deel bepalend of je het blad of boek koopt. Of liever gezegd, of je wordt uitgenodigd hieruit gerechten te maken.

De ontwikkeling van gerechten bied ik ook aan voor horecabedrijven: restaurants en eetcafés. Zij zoeken vaak naar creatieve, originele gerechten die passen binnen een menustructuur en waarbij de calculatie van de inkoop net zo belangrijk is als de smaak en presentatie van het gerecht.
Dus, als het over koken gaat…

Silvia Klein.

Als het over koken gaat en KookSchoolKunsten, waar co-creatie kook-creatie wordt.

Gegevens

Datum:
29 augustus
Tijd:
18:00 - 22:00