Kookschool kinderen


KookSchoolKunsten organiseert kooklessen voor kinderen. Bijvoorbeeld voor scholen en BSO’s. Maar je kunt je ook individueel aanmelden voor kooklessen, mits er voldoende inschrijvingen zijn. En natuurlijk kun je je kinderfeestje bij ons vieren!

KOKEN MET KINDEREN, WAAROM ZOU JE ERAAN BEGINNEN? Samen met kinderen koken. Voor sommigen is het een feest, voor anderen levert het alleen maar stress op. Want je moet de kinderen in de gaten houden, ze vragen van alles en willen veel zelf doen. Je moet behalve letten op het eten ook nog letten op hun vingers als ze een mes in handen hebben, en controleren of ze doen wat je ze vraagt. Waarom zou je er dan aan beginnen? Lees verder

Voor kinderen is KookSchoolKunsten een superleuke plek om te bezoeken. Educatief, gezond en vooral lekker koken met de klas of de BSO.
Of voor kinderen die gewoon een keer willen komen koken met hun ouders, opa’s en oma’s.
Vanaf 10 deelnemende personen kun je al terecht. Ben je met minder, dan voegen we meerdere groepjes samen.
Centraal straat altijd: ‘’Waar komt ons voedsel vandaan en waar gaat het naar toe?”.

En zoek je een leuke, verrassende en bijzondere locatie voor een kinderfeestje? Kom gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes koken bij KookSchoolKunsten. En na afloop mag je natuurlijk al het lekkers proeven en misschien zelfs mee  naar huis nemen.

 


 

Kookstrijd
Kookstrijd (georganiseerd door Leeuwendael Evenementen en de Regelmeester) is een jaarlijks terugkerende wedstrijd voor (lokale) kooktalenten van 8 t/m 17 jaar. Er wordt gestreden in 2 leeftijdscategorieën: de basisschooljeugd en de middelbare schooljeugd.

Tijdens Kookstrijd strijden de kandidaten om de titel van Kookstrijder. Zij maken kans om tijdens de wedstrijd te mogen koken in een echt restaurant met echte gasten.

Houdt eind januari de website van Kookstrijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van de nieuwe auditierondes!
De kinderen worden dan door plaatselijke horeca-ondernemers op hun kookvaardigheden getest.
Roel Olfers van KookSchoolKunsten vertegenwoordigt 1 of meer mini-workshops.