Locatie-/ zaalhuur

KookSchoolKunsten huren als zaal

Naast kookstudio of vergaderaccomodatie is de ruimte van KookSchoolKunsten ook uitermate geschikt als locatie zonder catering.

Het gemak van een zaal huren met meebrengen van eigen eten en drinken!
Een bijeenkomst organiseren voor familie, vrienden, vereniging of stichting is altijd een leuke bedoening. Zeker als je het leuk vindt om tijd en energie vrij te maken voor de organisatie ervan. Meestal begint de organisatie ervan met een plan, een budget en een locatie.

Qua locatie én budget kun je al meteen bij KookSchoolKunsten terecht.
De ruimte is geschikt voor circa 60 (zittende) mensen. Met een mix aan staan- en zitplaatsen, dus nog meer.
De aansluitende zaal is geschikt als garderobe en bar (met bonenkoffie-apparaat, benodigd servies, glaswerk en koelingen)
Daarnaast is er een gezellige binnentuin.
In overleg (en tegen meerprijs) kun je ook gebruik maken van de professionele keuken en/ of vaatwasser.
Kortom, alle faciliteiten zijn aanwezig. Het eten en drinken kun je zo helemaal zelf verzorgen.

Moeders 95e verjaardag werd een gezellige familie-reünie van maar liefst 4 generaties! Ideaal om de drankjes zelf te kunnen regelen en om het diner te laten verzorgen.
Vooral ook omdat wij de zaal exclusief tot onze beschikking hadden, werd het een “persoonlijk thuis-restaurant”.  We voelden ons meteen op ons gemak en konden ons veel vrijer bewegen dan in het restaurant waar we voorheen naartoe gingen. Dat was voor de ouders (met jonge kinderen) een ideale situatie. De wat oudere kinderen konden spelen in de speeltuin om de hoek.
(Familie Van Ierland)


Het gemak van een zaal huren en gezamenlijk (met familie, vrienden, de buurt, of vereniging) te koken in eigen beheer!

Door de aanwezigheid van een volledig ingerichte keuken is onze workshopruimte bijzonder geschikt voor door zelf georganiseerde kookworkshops, kooklessen en zelf ‘samen koken’ tot 50 personen. Zowel  zakelijk als particulier. Zonder tussenkomst van een van onze workshopgevers.

Ook kookclubs en (gelegenheids-) kok die behoefte hebben aan een professionele werkruimte zijn van harte welkom in onze kookstudio.
En omdat alles op wielen staat en de tafels in hoogte verstelbaar is, is de kookstudio in een handomdraai veranderd in een inspirerende vergaderaccommodatie met beamer en scherm, geluidsapparatuur en laptop.

In de straat kan gratis worden geparkeerd.

Door een e-mail te sturen naar info@heerlijkondernemend.nl kunt u vrijblijvend een optie plaatsen voor de ruimtehuur.
Tip: kijk alvast in onze agenda voor de beschikbaarheid!

Wij maken een offerte op maat. Daarna kunt u beslissen of u gebruik wilt maken van onze locatie en welke onderdelen u door ons wilt laten verzorgen of door een van onze partners.